All service på iPhone/Smartphone:

Har du en skadad iPhone/Smartphone skärm, ett krossat glas, en sprucken LCD, en blinkande display eller en fuktskadad mobil så hjälper vi er då vi reparerar och lagar din trasiga/fuktskadade iPhone/Smartphone. Vi utför service på iPhone, iPad, Samsung och andra Smartphones/mobiltelefoner och surfplattor. 

Vi vill erbjuda ett snabbt och ekonomiskt fördelaktigt alternativ för dig som haft otur och fått din iPhone/Smartphone skadad. För att hjälpa dig använder vi oss av våra oerhört stora erfarenhet av iPhone/Smartphone service, så hör av dig direkt om din iPhone/Smartphone inte fungerar som den ska.

Vi utför reparationer på Apple, Sony Xperia, Huawei, One Plus och Samsung smartphones. Vi använder oss av originala delar, alternativt högkvalitativa OEM-produkter och givetvis med garanti på din reparation.

Om du inte har en möjlighet att personligen lämna in din iPhone/mobil för undersökning/reparation till vårt servicecenter i Uppsala så kan du istället skicka den till oss.

Här nedan följer instruktioner hur du går tillväga:

1. Packa din mobil ordentligt!

För att undvika att telefonen går sönder under frakten bör den packas på ett korrekt sätt. Det går bra att skicka den i originalkartongen eller någon annan liten låda. Se bara till att den inte ligger helt löst i kartongen/kuvertet utan alltid har någon form av stöd tex cellplast. Skicka alltid din mobil som Postnord/DHL paket. På så vis är du säker på att den kommer fram.

2. Vänligen bifoga följande information med försändelsen:

  1. Felbeskrivning av produkt.
  2. Namn, adress och kontakt/telefon nummer.
  3. Serienummer / IMEI nummer på inskickad enhet.
  4. Skicka din enhet som paket via Postnord, DHL till adressen nedan:

Elgruvan AB
Marknadsgatan 7C
754 60 Uppsala

* När du skickar in din Mobil/Smartphone med Postnord/DHL till oss så reparerar vi den och skickar tillbaka inom 24 timmar. Vid undersökning så undersöker vi din enhet och ger dig slutligen ett kostnadsförslag. Vid ditt godkännande, reparerar vi din enhet och skickar tillbaka den efter betalning som ni kan välja mot faktura/bank överföring eller kortbetalning. *

Servicepriser:

Vid önskad kostnadsförslag för en telefonreparation utgår alltid en undersökningskostnad för 300:- inkl. moms vid inlämning på vår service. Beloppet avräknas vid reparation men avräknas inte om produkten efter undersökning konstaterats som en ICKE lönsam reparation.

Vid inlämning på vår service gäller följande:

  1. Elgruvan  ansvarar ej för förlust av lagrad kundunik information/data som kan försvinna ur telefonen vid reparation.
  2. Ordentlig backup bör ske på all data innan inlämning på service.
  3. Garanti på mobilen försvinner vid ändringar i telefonens programvara.
  4. Garanti kan EJ lämnas på reparationer av vätskeskadade mobila enheter.
  5. Vi lämnar inga garantier för mobilens vattentäthet efter reparation.
  6. För inlämnad utrustning ansvaras högst 1 månad. Därefter kan försäljning ske enligt lagen om rätt för näringsidkare att sälja gods som ej avhämtats. 

Upplåsning:

Vi låser upp de flesta mobiltelefonerna/smartphones inkl. alla aktuella iPhone modeller på marknaden just nu!


Var då varmt välkommen till Elgruvan!

Vi är det lilla företaget med det stora kunnandet om det mesta inom service, datorer och IT. För en övrig information om butiken, priser samt frågor / support kring inlämnad / pågående service vänligen kontakta vårt servicecenter på: 018-10 01 33